Tilstandsrapport

Med professionel rådgivning fra uafhængige bygningssagkyndige, får du en retfærdig og fyldestgørende tilstandsrapport. Vi gennemgår hele rapporten med dig inden den skrives færdig, da vi mener alle fortjener gennemsigtighed.

Beregn dit tilbud her

Bred professionel erfaring med rapportering

Som hussælger er tilstandsrapporten en afgørende del af salgsprocessen. Med over 40 års praktisk erfaring i byggebranchen og mere end 8 års speciale i tilstandsrapportering tilbyder vi en grundig og faglig gennemgang af din bolig.

Vi har udarbejdet mere end 1.200 rapporter, og har derfor omfattende kendskab til de typiske fejl og mangler, der kan forekomme i boliger. 

Erfaring der bygger på praksis

Når du vælger Bygge-tilsynet til din tilstandsrapport, får du mere end bare en rapport. Du får byggesagkyndige med erfaring, der bygger på praksis. Vi er alle uddannet inden for byggeri og har erhvervserfaring fra flere forskellige områder. 

Vores fagområder omfatter:

 • Håndværker 
 • Bygningskonstruktør 
 • Projektleder 
 • Tilsynsførende 
 • Byggeleder

Med Bygge-tilsynet sikrer du en gennemført og pålidelig tilstandsrapport, hvilket er din garanti for kvalitet. Kontakt os direkte eller ring til os, for at få mere information om din rapportering.

Hvad er en tilstandsrapport?

Står du og skal sælge din bolig? Så kan det være en god idé at få tjekket den igennem og få udarbejdet en tilstandsrapport. 

En tilstandsrapport er en detaljeret rapport der udarbejdes af en byggesagkyndig, og som har til formål at synliggøre eventuelle skader på ejendommen, risikoen for fremtidige skader samt tegn på skjulte skader. Rapporten bestilles typisk med henblik på at tegne ejerskifteforsikring i en privat bolighandel, og hjælper samtidig køber og sælger med at få indblik i tilstanden og kvaliteten af ejendommen. 

Som sælger af en ejendom er en tilstandsrapport også en særlig god idé, da den kan fritage dig fra dit 10 årige sælgeransvar, hvilket betyder, at du ikke skal stå til ansvar for fejl og mangler ved ejendommen. Selvom det heldigvis er sjældent, hører vi indimellem om tilstandsrapporter, der ikke har været grundige nok. Vi prioriterer grundighed over alt andet og forstår, hvor vigtigt det er for både købere og sælgere at modtage pålidelig rapportering.

Derfor tilbyder vi hos Bygge-tilsynet uafhængige og omfattende tilstandsrapporter du kan stole på. Skal vi hjælpe dig med rådgivning eller gennemgang af din bolig? Så kontakt til os i dag.

Hvem må udarbejde tilstandsrapporter?

Kun bygningssagkyndige med mindst 5 års praktisk erfaring og en stærk faglig baggrund må udarbejde tilstandsrapporter. For at kunne blive byggesagkyndig, skal man have en faglig baggrund der indebærer én eller flere af følgende uddannelser: Arkitekt, bygningskonstruktør eller ingeniør. Desuden kræves det af bygningssagkyndige at være uddannet beskikket byggesagkyndig, før der kan udføres gennemsyn og tilstandsrapportering.

Har du brug for rådgivning eller gennemgang af din bolig? Hos Bygge-tilsynet er vi alle uddannet som beskikket bygningssagkyndige, og har stor erfaring med udførelse af tilstandsrapporter. Kontakt os i dag, så tager vi et kig på din bolig.

Sidebar

Hvad indgår der typisk i din tilstandsrapport?

Hos Bygge-tilsynet hjælper vi dig med at få gennemførte tilstandsrapporter for alle typer boliger, uanset hvor i landet du befinder dig. De er opbygget på en overskuelig måde i punktform, så du nemt kan skabe dig et overblik over din rapport.

Bestil tilstandsrapport
 • Vi laver forarbejdet
 • Kunden finder diverse relevante oplysninger frem, der kan have interesse for en komplet tilstandsrapport.
 • Kunden udfylder sælgeroplysninger ud fra sit kendskab til ejendommen.
 • Gennemgang af alle bygninger der skal synes jf. Huseftersynsordningen.
 • Dialog med kunden, inden vi forlader ejendommen, så denne kan spørge ind til det det er kommenteret i kladde til tilstandsrapport.
 • Rapporten modtages typisk senest tre hverdage efter den fysiske gennemgang.
 • Når rapporten er modtaget og gennemlæst den, tager vi gerne igen en snak med kunden.

Tilstandsrapport

Bliv kontaktet
omkring jeres sag

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagfolk, eller beregn et tilbud med vores prisberegner på knappen herunder.

Beregn dit tilbud her
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Beregn din pris