Beregn pris

– tilstandsrapport, energimærkning og elrapport

Vi skal kun bruge få oplysninger

Vil du gerne have en pris på tilstandsrapport, energimærkning og/eller elrapport til din bolig, så kan du blot udfylde formularen herunder.

Vi har mange års erfaring og kommer med base på Fyn til det meste af Danmark.
Du kan læse mere om tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn og få information og eksempler.

Har du nogle spørgsmål kan du også kontakte os her.

Bemærk: Prisen bliver også tilsendt via mail. Tjek spamfilter/uønsket mail, hvis prisen ikke dukker op efter 5 min.

Prisberegner 1

Automatisk beregnede priser på Energimærker op til 500m2 (og hvor energimærke indgår) gælder for BBR anvendelseskode 110, 120 og 130, 131 og 132. Stuehus til landbrugsejendom, fritliggende enfamiliehus (parcelhus) og individuel del af række-, kæde-, eller dobbelthuse (lodret adskillelse mellem enhederne).

Energimærker (og hvor energimærke indgår) på alle andre anvendelseskoder: Flerfamilieboliger, ejerlejligheder, etageboligbebyggelse, kollegium, døgninstitution, anden bygning til helårsformål, hotelværelser, bygning til ferieformål (feriekoloni og vandrehjem m.v.). bygninger til handel, service og administration m.v. Og bygninger til kulturelle formål samt institutioner, idrætsudøvelse. Her skal HELE ejendommen energimærkes. Sommerhuse og bygninger under 60m2 kan ikke energimærkes.

Kontakt os for en konkret pris på energimærkning vedrørende sidste afsnit.

Kontakt os for en konkret pris på tilstandsrapport og el-rapporter i hvor, der indgår fællesarealer og hvor ejer har adgang til mere end sin egen boenhed. Eller hvis der er tale om ideelle anparter.

Venligst læs beregningsforudsætninger inden indtastning, så får du den rette pris.

”Hvis det eksisterende energimærke på ejendommen er mindre end 10 år gammelt og hvis eksisterende El-rapport samtidigt max er 1 år gammelt, så har du kun brug for tilstandsrapporten. I alle andre tilfælde har man brug for alle tre rapporter.” Hvis du ikke ønsker at tegne ejerskifteforsikring, så SKAL der alligevel under alle omstændigheder være et gyldigt energimærke.

Prisberegner 2

Sidebar

Bliv kontaktet
omkring jeres sag

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagfolk, eller beregn et tilbud med vores prisberegner på knappen herunder.

Beregn dit tilbud her
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Beregn din pris