El-installationsrapport

El-installationsrapporter udgør sammen med tilstandsrapport grundlaget for at kunne tegne en ejerskifteforsikring. Denne beskriver installationernes tilstand i i fh.t. lovlighed og sikkerhed. Vi laver også el-eftersyn på erhvervsejendomme.

Beregn dit tilbud her

Altid punktlige og grundige

Vores El-Installationsrapporter bliver udført af ekstern El- installatør: Visu-El ApS, der stort set er landsdækkende. De har over 20 års erfaring i at udføre disse rapporter. De er altid punktlige og grundige og møder vore kunder med et smil. Her får du også en gennemgang af, de ting der er blevet kommenteret, hvis du ønsker det. Visu-El har været aktive med disse rapporter, siden ordningen startede i 2012. De har til dato udført over 35.000 rapporter.

Hvad er en el-installationsrapport?

En el-installationsrapport bestilles typisk med henblik på at tegne ejerskifteforsikring i en privat bolighandel. Det er en ordning Staten har ønsket at have som forbrugerbeskyttelse.

For at kunne udføre tilstandsrapporter er der mange krav til det firma, der udfører eftersynene. Det skal være et autoriseret El-installatørfirma, der står for det med certifikat til at udføre El-installationsrapporter. Af uransagelige grunde er det p.t. muligt at få lov til at udføre el-eftersyn, selv om man ikke er elektriker…, så længe der står et autoriseret firma bag. Hos os garanterer vi at alle, der komme på eftersyn enten er faglærte elektrikere eller El-installatører! Sikkerhedsstyrelsen afholder løbende kvalitetskontrol ved stikprøver.

Der al mulig grund til at vælge sin el-eftersynsmand ud fra uvildighed (der faktisk et krav i El-eftersynsordningen!) og høj faglighed. Og det er også vor anbefaling at vælge en installatør, der er helt fri af andre interesser en dennes egen faglighed. Det er vores. Pris er naturligvis vigtig og vi holder os på et almindeligvis attraktivt niveau. Nogle ønsker også hastebehandlinger. Men grundighed er trods alt vigtigere. Alle involverede er bedst tjent med gennemarbejdede rapporter, hvor der står dét, der skal stå – hverken mere eller mindre.

Vi uafhængige. Vi lægger vægt på høj faglighed og service. Vi er i dialog med vores kunder og møder dem med et smil.

Sidebar

Hvad indgår der typisk i punktform i en el-installationsrapport?

  • Kunden finder diverse relevante oplysninger frem, der kan have interesse for en komplet El-installationsrapport.
  • Kunden udfylder sælgeroplysninger ud fra sit kendskab til ejendommen.
  • Gennemgang af alle bygninger der indeholder El-installationer. Dette gøres visuelt og ved stikprøver skilles div. installationer for kontrol
  • Dialog med kunden, inden vi forlader ejendommen, så denne kan spørge ind til det der er kommenteret i kladde til tilstandsrapport.
  • Rapporten modtages typisk senest tre hverdage efter den fysiske gennemgang. Men på grund af rapporteringssystemet, kan rapporten nogle gange være klar samme dag.
  • Når rapporten er modtaget og gennemlæst, tager vi gerne igen en snak med kunden.

El-eftersyn

Bliv kontaktet
omkring jeres sag

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagfolk, eller beregn et tilbud med vores prisberegner på knappen herunder.

Beregn dit tilbud her
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Beregn din pris