Kunderne siger

Beregn dit tilbud her

Hurtigt svar efter henvendelse og hurtig udførelse af opgaven. God, klar og venlig kommunikation. Kan kun anbefales.
Pernille
Vi kan varmt anbefale 123byggetilsynet.dk, der har givet os professionel bygnings- og boligrådgivning. Det har været med til at hjælpe os med at vurderer risiko og eventuelle udgifter, der kunne være ved boligkøb. En god sparringspartner til os, der giver ro og rådgivning, så det også er lettere at lægge et fremtidig vedligeholdelsesbudget og sikre, at man ikke står overfor nogle ubehagelige økonomiske overraskelser.
J, A & G
Super god service. Alt fungerede perfekt.
Jens
Grundigt og professionelt arbejde. Firmaet tog hensyn til hurtig deadline og gav hurtige svar og tilbagemelding. Rigtig god arbejdsmetode. Anbefalelsesværdig.
Hans B.
Vi er så glade for at have haft Gert ude et par gange til huse vi ville købe. Udgiften til ham har reddet os fra en rigtig dyr dobbelt-overraskelse. Han er grundig og tager sig tid til at forklare når og hvorfor noget ved huset er skidt eller godt. Vi kommer ikke til at købe et hus uden at have haft en byggesagkyndig ude ved det, og helst Gert
Thea
Sidebar

Bliv kontaktet
omkring jeres sag

Bliv kontaktet indenfor 1 arbejdsdag, af vores lokale og erfarne fagfolk, eller beregn et tilbud med vores prisberegner på knappen herunder.

Beregn dit tilbud her
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Skriv til os

Beregn din pris