Køberrådgivning

Hos Bygge-Tilsynet ApS tilbyder vi uvildig, faglig rådgivning til privatkunder inden for områder der vedrører byggeri eller eksisterende bygninger. Her får du den dialog og vejledning, der kan give dig overblik. Der er ikke to kunder der er ens, derfor er vi meget opmærksomme på at yde den service, der er bedst for dig.

Ring og få hurtigt svar 40 14 81 19

Du kan også kontakte os med kontaktformular.
Vi svarer normalt samme dag.

Du kan også få beregnet et uforpligtende tilbud med vores prisberegner 

Gert

Med over 40 års praktisk erfaring som udførende og tilsynsførende fra de fleste typer bygge- og anlægsopgaver og over 20 års erfaring som rådgivere – heraf over 8 år som bygningssagkyndige kan vi give dig som køber en grundig og faglig solid gennemgang. Jeg er selv udlært tømrer og videreuddannet bygningskonstruktør. Og har diverse efter uddannelser, der løbende holdes ved lige, som f.eks. energikonsulent. Vi har et stort fagligt netværk.

Hvad er en byggeteknisk køberrådgivning?

Forud for et huskøb, gør man klogt i at søge rådgivning. Hvor meget og hvor lidt køberrådgivning den enkelte huskøber har brug for er meget individuelt. Hos Bygge-Tilsynet ApS koncentrerer vi os først og fremmest om de byggetekniske aspekter. Derudover kan man have behov for rådgivning fra, bank, økonomisk rådgiver, forsikringsmægler og advokat. Og måske en ”second opinion” fra en uvildig ejendomsmægler.

Konsulenten der gennemføre denne rågvisning er selv beskikket bygningssagkyndig og energikonsulent. Hvis der er behov for mere tekniske spørgsmål til El- installationsrapporten, kan vor tilknyttede El-installatør deltage i gennemgange efter særlig aftale.

Ved en typisk gennemgang, foregår det således, at potentiel køber fremskaffer de mest relevante rapporter: Tilstandsrapport, energimærke og El-installationsrapport. Aktuel BBR-meddelelse. Evt. salgsopstilling fra sælgers mægler. Og hvad der ellers kunne være relevant. Dette sendes til os.

Konsulenten forbereder sig til gennemsynet ved gennemlæsning af det tilsendte og noterer sig de særligt interessante punkter.

Potentiel køber orienterer sig også i rapporterne og skriver punkter af særlig interesse op.

Der laves aftale med sælger eller dennes mægler og at besigtige ejendommen.

Potentiel køber og rådgiver mødes på stedet og starter med at gennemgå rapporterne overordnet inden fysiks gennemgang.

Ejendommen gennemgås ude og inde og kommenteres løbende. Der tages billeder af særlig interesse. Undervejs vil der blive taget stikprøver på tilstanden og dette bliver sammenholdt med de gældende rapporter.
Der kan gives overslag på større renoveringer; men der vil ikke blive lavet direkte beregninger.

Hvis der er behov for at få ekstern, uvildig ejendomsmægler til at se salgspriser etc. igennem, kan kontakt ofte formidles.

Gennemgangen er som udgangspunkt mundtlig; men skrevne rapporter kan bestilles efter nærmere aftale.

Hvad indeholder en god køberrådgivning?

  • Byggeteknisk gennemgang af hele ejendommen.
  • Svar på kundens spørgsmål til de forskellige rapporter og det vi ser undervejs.
  • Ejendommens stand i forhold til sammenlignelige bygninger af samme alder og byggestil
  • Hvordan de væsentligste ting kan afhjælpes
  • Evt. overslag på de væsentligste udbedringer.

Kontaktformular

Send os en besked, vi prøver på at svare dig samme dag.