Ydelser og rådgivning

Hos Bygge-Tilsynet ApS tilbyder vi uvildig, faglig rådgivning til privatkunder inden for områder der vedrører byggeri eller eksisterende bygninger. Her får du den dialog og vejledning, der kan give dig overblik. Der er ikke to kunder der er ens, derfor er vi meget opmærksomme på at yde den service, der er bedst for dig.

Åbningstider på telefon
Hverdag 8:00 - 18:00
Lørdag 10:00 - 16:00
Søndag kun SMS og E-mail

Ring til os på 40 14 81 19

Radgivning2

Køberrådgivning

At købe hus er for de fleste den største økonomiske beslutning, man tager hele livet. Derfor er det også afgørende, at man handler på et oplyst grundlag. Få gennemgået dit drømmehus på stedet, inden du handler. Vi gennemgår i fællesskab ejendommen fysisk og rapporter gennemgås. Hvordan skal man forstå rapporterne? Er der glemt noget? Hvad kan man gøre?

Byggetilsyn

Selv om der udføres mange udmærkede byggerier, hvor både bygherre og byggefirmaet er tilfredse, når byggeriet er udført, er det stadigt fornuftigt at få eksternt tilsyn med byggeriet, så evt. fejl og mangler opdages i tide.

Tilsyn

Her er et udvalg af de ydelser vi også tilbyder

Tilstand2

Tilstandsrapport

Få uvildig rådgivning af uafhængige bygningssagkyndige. Hos os får du en fair og fyldestgørende rapport, Hvilket alle parter i det langeløb er beds tjent med. Vi gennemgår gerne det vi har set ude hos dig, inden rapport skrives, så du er afklaret på den endelige rapport.

Læs mere her
Elreport3

El-rapport

El-installationsrapporter udgør sammen med tilstandsrapport grundlaget for at kunne tegne en ejerskifteforsikring. Denne beskriver installationernes tilstand i i fh.t. lovlighed og sikkerhed. Vi laver også el-eftersyn på erhvervsejendomme.


Læs mere her
Energi2

Energimærke

Der er lovkrav til at få udført et energimærke på ejendomme, der sættes til salg eller lejes ud. Disse udføres efter retningslinjer fra Energistyrelsen efter standardiserede normer for opmåling og beregning. Det er ikke usædvanligt, at det forbrug du selv har haft i en periode, afviger fra det beregnede energimærke. Men afvigelsen skyldes typisk den enkeltes brugeradfærd.

Læs mere her
Svamp3

Svampeundersøgelse

Skimmel- og svampe findes ind i mellem i ejendomme, der er udfordrede af forskellige forhold: typisk fugt, temperatur og ventilation. Både skimmel og andre former for svamp kan udgøre alvorlige problemer både helbred og bygningen funktion. Vi gennemgår bygningen, både for de ting du selv har konstateret og hvad vi måtte finde andetsteds. Du får en rapport over tilstand, og afhjælpningstiltag. Evt. udtages prøver.

Læs mere her