Beregn pris

- tilstandsrapport, energimærkning og elrapport

Vi skal kun bruge få oplysninger

Vil du gerne have en pris på tilstandsrapport, energimærkning og/eller elrapport til din bolig, så kan du blot udfylde formularen herunder.

Vi har mange års erfaring og kommer med base på Fyn til det meste af Danmark.
Du kan læse mere om tilstandsrapport, energimærkning og eleftersyn og få information og eksempler.

Har du nogle spørgsmål kan du også kontakte os her.

Automatisk beregnede priserEnergimærker op til 500m2 (og hvor energimærke indgår) gælder for BBR anvendelseskode 110, 120 og 130, 131 og 132. Stuehus til landbrugsejendom, fritliggende enfamiliehus (parcelhus) og individuel del af række-, kæde-, eller dobbelthuse (lodret adskillelse mellem enhederne).

Energimærker (og hvor energimærke indgår) på alle andre anvendelseskoder: Flerfamilieboliger, ejerlejligheder, etageboligbebyggelse, kollegium, døgninstitution, anden bygning til helårsformål, hotelværelser, bygning til ferieformål (feriekoloni og vandrehjem m.v.). bygninger til handel, service og administration m.v. Og bygninger til kulturelle formål samt institutioner, idrætsudøvelse. Her skal HELE ejendommen energimærkes. Sommerhuse og bygninger under 60m2 kan ikke energimærkes.

Kontakt os for en konkret pris på energimærkning vedrørende sidste afsnit.

Kontakt os for en konkret pris på tilstandsrapport og el-rapporter i hvor, der indgår fællesarealer og hvor ejer har adgang til mere end sin egen boenhed. Eller hvis der er tale om ideelle anparter.

Venligst læs beregningsforudsætninger inden indtastning, så får du den rette pris. 

Prisberegner

Hvad ønsker du?
Oplysninger om din bolig

* Hvor mange m2 bygninger er der i alt på matriklen (inkl. alle etager)?

Tilbud gælder under forudsætning af, at alle m2 i alle etager - også f.eks. kældre og udnyttede tagetager og alle bygninger på matriklen over 5m2 er talt med og at det er inkl. brofaste øer (uden broafgift) inden for 75km vej fra Odense. Samlet antal bygninger på automatisk beregning, der indeholder tilstandsrapport er fire stk. NB: alle bygninger, der sidder fast i jorden, er over 5m2 og med en anslået værdi på over 10.000kr skal synes i forhold til tilstandsrapport. Alle bygninger med El. skal synes i forhold til El-installationsrapport. Tilbud i forhold til energimærke er inkl. bygningsgennemgang.

Bemærk: Du kan maks. benytte prisberegneren 2 gange inden for 30 dage